Ugrás a tartalomra
Tanjug/Zsolt Czegledi/MTI via AP

Még az idén tetőzhet a járvány

2020-10-20
20:43
2020-10-20
22:26
Forrás
Pannon RTV
Nem tudni, hogy alakul a járványhelyzet a következő időszakban, egyesek a csúcsot novemberre, decemberre teszik, míg mások csak jövő év márciusára - nyilatkozta a Pannon RTV-nek dr. Szlávik János.
Pannon RTV

Továbbra is magas a napi regisztrált koronavírusos megbetegedések száma Magyarországon, a közeljövőben pedig még több koronavírus-fertőzött lehet, és még többen veszíthetik életüket a kór szövődményeinek következtében, amíg az esetszám ilyen mértékben emelkedik - nyilatkozta dr. Szlávik János. A Dél-pesti Centrum Kórház infektológiai osztályvezető főorvosa hozzátette, nem tudni, hogy hogyan alakul a járvány a következő időszakban. Vannak, akik a csúcsot novemberre, decemberre teszik, míg mások csak jövő év márciusára - fogalmazott.

járvány
fertőzött
Szlávik János
főorvos
infektológiai
influenza
koronavírus
Budapest
Magyarország

Most

12:20, Frissítve: 12:35

Orbán: Közösen kell eldönteni, hogy hogyan nyitunk

Szükséges a konzultáció folytatása, mert közösen kell eldönteni, hogy hogyan nyitunk, hány lépésben, hány fokozatban, a védettségi igazolványhoz milyen kedvezményeket kapcsoljunk - mondta a magyar miniszterelnök, aki a leendő támogatásokról is szólt.
12:08, Frissítve: 12:28

Ferenc pápával találkozott Azbej Tristan Moszulban

Azbej Tristan, a magyar Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítésért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára a meghívott vendégek közül elsőként találkozott Ferenc pápával a katolikus egyházfő moszuli látogatásán.

Népszerű

Újabb szigorítások hétvégére

Döntött a szerbiai válságtörzs, szigorítások várnak ránk a hétvégén a koronavírus gyors terjedése miatt. Szombat déltől hétfő reggel 6 óráig csaknem minden bezár az országban. Az új intézkedéseket a Szerb Kormány is jóváhagyta.