Ugrás a tartalomra
Pixabay/Skitterphoto

Mégis tankolhatunk 480 forintos üzemanyagot Magyarországon

2022.05.27
17:17
2022.05.27
21:01
Forrás
Pannon RTV
Úgy tűnik, hogy mégis tankolhatunk szerbiai rendszámtáblájú autókba is hatósági áras, 480 forintos üzemanyagot Magyarországon.

A Magyar Közlönyben ugyanis arról írnak, hogy hatósági áras üzemanyaggal külföldi rendszámú gépjármű is tankolható, amennyiben az olyan országból érkezik, ahol az üzemanyag szintén hatósági áras termék, és a külpolitikáért felelős miniszter rendeletben megállapítja, hogy ezen országban a magyar rendszámú gépjármű is hatósági áras üzemanyaggal tölthető. Ilyen ország lehet Szerbia és Szlovénia is.

Egy nézőnk által küldött képen például az látható, hogy az egyik magyarországi benzinkúton már nem csak a magyar, hanem a szerb és a szlovén táblás autók is tankolhatnak hatósági áras üzemanyagot.

A Pannon RTV stábja azonban ma délelőtt több tompai töltőállomáson is járt, de a kutasok ott egyelőre még nem értesültek a módosításról, így nem tankoltak 480 forintos üzemanyagot külföldi rendszámtáblás autóba.

benzin
tankolás
Magyarország

Most

17:11, Frissítve: 17:23

Haladnak a korral a magyarkanizsai idősek

Ismét az okostelefon használatát ismertetik a magyarkanizsai időseknek, a helyi Felnőttképzők Regionális Hálózatának szervezésében. A 20 órás képzés alatt az alapoktól sajátíthatják el az okostelefon használatát.
15:19, Frissítve: 16:24

Évadnyitó a muzslyai Petőfiben

Másfél órás műsorral ünnepelték tegnap este 75 éves muzslyai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület évadnyitóját. A szakcsoportok bemutatkozása mellett a 16. évadnyitó rendezvény másik célja az új tagok toborzása volt.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.