Ugrás a tartalomra
Pixabay/Skitterphoto

Mégis tankolhatunk 480 forintos üzemanyagot Magyarországon

2022.05.27
17:17
2022.05.27
21:01
Forrás
Pannon RTV
Úgy tűnik, hogy mégis tankolhatunk szerbiai rendszámtáblájú autókba is hatósági áras, 480 forintos üzemanyagot Magyarországon.

A Magyar Közlönyben ugyanis arról írnak, hogy hatósági áras üzemanyaggal külföldi rendszámú gépjármű is tankolható, amennyiben az olyan országból érkezik, ahol az üzemanyag szintén hatósági áras termék, és a külpolitikáért felelős miniszter rendeletben megállapítja, hogy ezen országban a magyar rendszámú gépjármű is hatósági áras üzemanyaggal tölthető. Ilyen ország lehet Szerbia és Szlovénia is.

Egy nézőnk által küldött képen például az látható, hogy az egyik magyarországi benzinkúton már nem csak a magyar, hanem a szerb és a szlovén táblás autók is tankolhatnak hatósági áras üzemanyagot.

A Pannon RTV stábja azonban ma délelőtt több tompai töltőállomáson is járt, de a kutasok ott egyelőre még nem értesültek a módosításról, így nem tankoltak 480 forintos üzemanyagot külföldi rendszámtáblás autóba.

benzin
tankolás
Magyarország

Most

16:17, Frissítve: 17:20

Levendulanapok Szabadkán

Jótékonysági Levendulanapokat tartottak a szabadkai Vasutastelep üzletközpontjában. A látogatók levendulapalántát, vágott virágot, levendulavizet- és olajat, valamint más kézműves termékeket is vásárolhatnak.
14:47, Frissítve: 14:53

Szurkoljunk a magyar női pólósoknak!

VB-döntőt játszik 20 órától a magyar női pólóválogatott. Az ellenfél az Egyesült Államok csapata, mely a torna legnagyobb esélyesének számít.
14:41, Frissítve: 16:54

Hajnal Jenő: Az öröm és a megtiszteltetés díja ez

Emlékplakettet adományozott Hajnal Jenőnek a budapesti székhelyű Nagy Imre Társaság. A Magyar Nemzeti Tanács elnökének így köszönték meg munkáját az ’56-os eseményekre való emlékezés kapcsán, illetve közreműködését az emlékhelyek létrehozásában.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.