Ugrás a tartalomra
kamere.amss.org.rs

Megnövekedett a forgalom a horgosi határátkelőn

2021-01-09
18:55
2021-01-09
19:10
Forrás
Szerbiai RTV
Megnövekedett a forgalom a Horgos-Röszke autópálya határátkelőn. Az illetékesek szerint vasárnap délutánig kell tömegre számítani az átjárón.

A Szerbiából kilépő oldalon minimum egyórás várakozásra kell számítani a személyforgalomban, és ugyanennyit kell várni arra is, hogy belépjünk Magyarországra. A torlódás oka, hogy a vendégmunkások szabadsága lejárt, Nyugat-Európába tartanak. A szerb oldalon négy sávban engedik az autósokat, és kettőben a buszokat, így tehát a Szerbiából kilépő oldalon teljes kapacitással dolgoznak. A legtöbb gépkocsi külföldi rendszámú.

Az elő kép a határátjárón lévő helyzetről a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség és a Belügyminisztérium honlapján követhető.

Horgos
határ
határátkelő
autópálya
forgalom
vendégmunkás

Most

16:00

Ma van a Nemzetközi Jegesmedve Nap

A jegesmedvék életük nagy részét a Jeges-tenger jegén töltik, a világ egyik leghidegebb környezetében. Megközelítőleg 21 és 31 ezer egyed él a Földön, de sok más állathoz hasonlóan őket is fenyegeti a klímaváltozás.
15:28, Frissítve: 15:36

2037 méternyi kolbász tekeredett Turián

A Turiai Kolbászfesztiválon a járványügyi helyzet miatt idén az ünnepség és a vásár elmaradt. Csak a Guiness-rekordot tartó kolbász készítőiből és a szervezőkből, valamint a kolbászkészítő verseny kisszámú résztvevőjéből állt az idei esemény.
15:01, Frissítve: 17:00

Disznótor a muzslyai réten

A muzslyai réten, Budai Zoltán tanyáján, ma baráti körben hagyományos disznótor volt, amelynek az „áldozata” egy háromszáz kilogrammos jószág volt.

Népszerű

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.