Ugrás a tartalomra
rakocziszovetseg.org

Megtartja nyári táborait a Rákóczi Szövetség

2020-05-26
11:32
2020-05-26
14:00
Forrás
Hirado.hu,
Az elmúlt két hónapban több mint egy tucat nagy rendezvényt kellett lemondaniuk, ugyanakkor a nyárra 15 tábort terveznek, zömét Sátoraljaújhelyen – nyilatkozta a szövetség elnöke a Kossuth Rádióban.

Csáky Csongor kitért arra, hogy a lemondott rendezvények helyett létrehozott virtuális időkapszula iránt tízezrek érdeklődnek. A www.magyarvagyok2020.hu címen elérhető időkapszula egészen június 4-ig várja minden magyar ember Magyar vagyok… kezdetű szöveges, hang- vagy videoüzenetét – mondta, megjegyezve, hogy legközelebb 2040. június 4-én nyílik ki az időkapszula.

Érdekes, hogy szinte valamennyi üzenet pozitív, optimista – hangsúlyozta Csáky Csongor, hozzátéve, hogy Trianon egyszerre gyász és öröm: „gyászoljuk a szétszakítottságot, és örülünk annak, hogy megmaradtunk és vagyunk”.

Rákóczi Szövetség
nyári táborok
Sátoraljaújhely
Csáky Csongor
időkapszula

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.