Ugrás a tartalomra
MTI/Szigetváry Zsolt

Orbán: Magyarországon, ha szabadság van, minden van

2019-03-15
12:07
2019-03-15
12:36
Forrás
Pannon RTV
Magyarország miniszterelnöke beszédében hangsúlyozta, a magyaroknak joguk van a saját hazájukhoz, a saját életükhöz.

Minden magyar kiáll minden magyarért, és minden magyar kiáll Magyarországért - emelte ki Orbán Viktor az 1848–49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója alkalmából rendezett központi ünnepségen a Nemzeti Múzeum kertjében. Magyarország miniszterelnöke beszédében hangsúlyozta, a magyaroknak joguk van a saját hazájukhoz, a saját életükhöz. Hozzátette, a keresztény kultúra nélkül nem lesz szabad élet Európában. Az európai ember csak akkor lehet boldog, ha maga dönthet a saját és nemzete sorsáról. Orbán Viktor beszédében hangsúlyozta: a magyarokat csak a szabadság zászlaja alatt lehet egyesíteni.

Orbán Viktor
1848-49-es forradalom és szabadságharc
Budapest

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 19:30

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.