Ugrás a tartalomra
Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor: Hétfőn döntések várhatók

2020.12.03
18:26
Forrás
Facebook/Orbán Viktor
Hétfőn várható döntés arról, hogy milyen rendelkezések követik a december 11-én lejáró korlátozó intézkedéseket, és milyen szabályok vonatkoznak majd az ünnepekre Magyarországon - közölte Orbán Viktor Facebook-oldalán közzétett videójában.

A miniszterelnök a felvételen felidézi, hogy hamarosan lejárnak a korábban meghozott szigorítások, és legkésőbb hétfő reggel az operatív törzs ülésén döntéseket szeretnének hozni az ünnepekre vonatkozóan.

A kormányfő a nap folyamán meghallgatta azoknak a járványügyi szakembereknek a véleményét, akik eddig is segítették a kormány munkáját. A konzultációkat megindítottuk, az elkövetkező napokban pedig folytatni fogjuk őket. Hétfőn döntések várhatók - mondta Orbán Viktor.

Orbán Viktor
koronavírus
döntés
ünnepek

Most

16:32, Frissítve: 18:04

A szabadkaiak 45 százaléka vette fel eddig az oltást

Nem kielégítő az oltási készség Szabadkán és környékén, jelentette ki Ivanka Beoković. A Szabadkai Egészségház igazgatója hangsúlyozta, Szabadka Város lakosságának alig 45 százaléka vette fel eddig a koronavírus elleni oltás első adagját.

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.