Ugrás a tartalomra
MTI/Szigetváry Zsolt

Orbán Viktor a visegrádi országok és Ausztria csúcstalálkozóján vesz részt csütörtökön

2020-01-15
10:22
Forrás
MTI
A magyar miniszterelnök külön is tárgyal majd az osztrák kancellárral, a tervek szerint.

Csütörtökön tartják Prágában a visegrádi országok és Ausztria csúcstalálkozóját, amelyen Orbán Viktor magyar miniszterelnök is részt vesz. A megbeszélés a prágai Nemzeti Múzeumban lesz, ahol először a V4-ek kormányfői tárgyalnak, vagyis a cseh, a lengyel, a szlovák és a magyar miniszterelnök, majd csatlakozik hozzájuk az osztrák kancellár. A munkaebédet követően közös sajtótájékoztatót tartanak. A program során külön tárgyalást terveznek Orbán Viktor és Sebastian Kurz között.

Orbán Viktor
Magyarország
V4-ek
V4-ek csúcstalálkozója
Prága
Ausztria
Sebastian Kurz

Most

18:19

Tizedszer döntős Đoković Rómában

A világelső két játszmában, 7:5, 6:3-re győzte le a norvég Casper Ruudot a római salakpályás ATP 1000-es tenisztorna elődöntőjében, így bejutott a hétfői fináléba.
17:12, Frissítve: 17:56

Két keréken Temerinben

Az autómentes világnap alkalmából Temerin Község Idegenforgalmi Szervezete kerékpártúrát szervezett Járek központjától a falu határában található Antero tanyáig.
15:33, Frissítve: 18:48

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.

Népszerű