Ugrás a tartalomra
MTI/Kovács Tamás

Őszi ülésszakaszát kezdte a magyar Országgyűlés

2019-10-21
18:16
2019-10-21
18:56
Forrás
MTI
Gazdasági értékelőjében Orbán Viktor magyar miniszterelnök megjegyezte, az idei év első félévben 5,2 százalékos volt a gazdasági növekedés, nőt a munkahelyek száma, csökkent a munkanélküliség.

A családvédelmi akciótervhez 65 ezeren csatlakoztak, amely értéke 650 milliárd forint. Kijelentette, tisztességes és korrekt megállapodást kötöttek a britek a távozásáról. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő több táblával zavarta meg a miniszterelnök felszólalását. Fideszes politikusok nemzeti zászlóval takarták le, majd kivették Hadházy kezéből a táblát.

ülésszak
Országgyűlés
Orbán Viktor

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.