Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Több mint 500 határsértőt tartóztattak fel Magyarországon

2022.01.27
10:47
Forrás
police.hu
A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ismét ötszáz fölött az illegális határsértők száma, olvasható a Police.hu-n. A Szeged Határrendészeti Kirendeltség járőrei az osztrák rendőrökkel együttműködve január 26-án 23 óra 10 perckor 12 határsértőt tartóztattak fel Röszke külterületén.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz. A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 13 esetben összesen 88 határsértőt tartóztattak fel Tompa, Kelebia, Bácsalmás, Bácsbokod, Kunbaja, Csikéria, Budzsák és Katymár közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 21 esetben összesen 120 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Szeged, Mórahalom, Röszke és Domaszék közigazgatási területén.

Az elmúlt 24 órában 15 esetben Bács-Kiskun megyében a rendőrök összesen 163 főt, Csongrád-Csanád megyében 11 esetben 164 főt akadályoztak meg a Magyarország területére történő illegális belépésben.

migráns
határ
Magyarország

Most

18:18, Frissítve: 18:28

Spanyol Nagydíj - Leclerc a pole pozícióban

A világbajnoki pontversenyt vezető Charles Leclerc, a Ferrari monacói pilótája nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj időmérő edzését, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd meg az első rajtkockából.

Népszerű