Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Változik a forgalmi rend Mogyoródon és környékén a hétvégén

2021.07.30
07:13
2021.07.30
08:16
Forrás
MTI
Mától megváltozott forgalmi rendre kell készülni az M3-as autópályán, Mogyoródon és környékén a hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíj idején.

Például az M3-asról a Kerek-tóhoz az érkezés időszakában csak egy irányba, a Hungaroring felé lehet közlekedni. Tilos továbbá megállni a versenypálya körüli és az odavezető utakon ma reggeltől hétfő reggelig. A szabálytalanul parkoló járműveket a rendőrség elszállíttatja. Úgynevezett "rendőrtábort" alakítottak ki a Hungaroringnél. Lovas, kutyás, motoros és segwayt használó rendőrök is lesznek, továbbá helikopterről is figyelik forgalmat. A rendezvényt összesen csaknem 1200 rendőr biztosítja. Azt javasolják, hogy a szurkolók használják a gödöllői HÉV-et, a kerepesi megállótól pedig különbuszok is közlekednek.

F1
forgalmi rend

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.