Ugrás a tartalomra

Zivatarokra figyelmeztetnek

2023.05.30
08:42
2023.05.30
08:48
Forrás
Tanjug, RHMZ
Egész héten folytatódik a változékony időjárás, rövid idő alatt lezúduló nagyobb mennyiségű csapadékkal, villámlással, mennydörgéssel.

Helyenként jégeső, orkán erejű szél és esőzések várhatók.

Narancssárga riasztást adott ki a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet Vajdaság, Belgrád, Šumadija, Nyugat- és Délnyugat-Szerbia területére. Ez azt jelenti, hogy a szélsőséges időjárás veszélyes lehet az emberekre és az állatokra, illetve anyagi károkat okozhatnak.

zivatar
figyelmeztetés
csapadék
villámlás
mennydörgés

Most

14:50, Frissítve: 15:21

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.