Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

110 éves a horgosi labdarúgás

2021.09.25
11:24
2021.09.25
16:25
Forrás
Pannon RTV
A jubileum alkalmából péntek délután a Horgos 1911 öregfiú csapata a szegedi öregfiúkkal mérkőzött meg egy barátságos mérkőzésen. Emellett megemlékeztek és díjazták a klub egykori vezetőit, játékosait.

110 éves fennállását ünnepli a horgosi klub. Szalma Róbert 30 évig aktívan focizott a horgosi klubnál, ez idő alatt sok szép élménnyel gazdagodott. Szalma Róbert, játékos, Horgos 1911 Labdarúgó Klub: „Mikor megnyertünk az alszövetségi bajnokságot, nagy részben horgosi társaimmal, az egy felemelő élmény volt nekünk, mivel falubeliek voltunk, Mindenki egyért volt a jelszavunk, és tényleg nagyon összetartó csapatunk volt.”

Pannon RTV

Az elmúlt több mint száz évben sok mindent megélt a horgosi labdarúgás. A legnagyobb eredmények között szerepel, hogy az első ligában is játszottak. Jelenleg első csapattal is rendelkezik a klub, de az utánpótlásra is nagy hangsúlyt fektetnek. Sors Róbert, elnök, Horgos 1911 Labdarúgó Klub: „A klub keretein belül van utánpótlás nevelésünk. A futball 7 és a futball 9, itt vannak az 5 évestől a 12 éves gyerekig. Itt vannak egy negyvenen-ötvenen. Ezen kívül van egy első csapatunk, és vannak a veteránjaink, több veterán csapat.”

A mérkőzést követően emlékplaketteket, okleveleket osztottak ki a klub valamikori játékosainak, vezetőinek.

Horgos
labdarúgás
Horgos 1911
öregfiúk

Most

07:36

Mától bírságolnak

Szerbia kormányának döntése értelmében szombaton 22 órakor megkezdődött a covid-igazolványok ellenőrzése, és október 25-étől, azaz mától büntetik mindazokat, akik ezt az intézkedést nem tartják be.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.