Ugrás a tartalomra

110 éves a horgosi labdarúgás

2021.09.25
11:24
2021.09.25
16:25
Forrás
Pannon RTV
A jubileum alkalmából péntek délután a Horgos 1911 öregfiú csapata a szegedi öregfiúkkal mérkőzött meg egy barátságos mérkőzésen. Emellett megemlékeztek és díjazták a klub egykori vezetőit, játékosait.

110 éves fennállását ünnepli a horgosi klub. Szalma Róbert 30 évig aktívan focizott a horgosi klubnál, ez idő alatt sok szép élménnyel gazdagodott. Szalma Róbert, játékos, Horgos 1911 Labdarúgó Klub: „Mikor megnyertünk az alszövetségi bajnokságot, nagy részben horgosi társaimmal, az egy felemelő élmény volt nekünk, mivel falubeliek voltunk, Mindenki egyért volt a jelszavunk, és tényleg nagyon összetartó csapatunk volt.”

Az elmúlt több mint száz évben sok mindent megélt a horgosi labdarúgás. A legnagyobb eredmények között szerepel, hogy az első ligában is játszottak. Jelenleg első csapattal is rendelkezik a klub, de az utánpótlásra is nagy hangsúlyt fektetnek. Sors Róbert, elnök, Horgos 1911 Labdarúgó Klub: „A klub keretein belül van utánpótlás nevelésünk. A futball 7 és a futball 9, itt vannak az 5 évestől a 12 éves gyerekig. Itt vannak egy negyvenen-ötvenen. Ezen kívül van egy első csapatunk, és vannak a veteránjaink, több veterán csapat.”

A mérkőzést követően emlékplaketteket, okleveleket osztottak ki a klub valamikori játékosainak, vezetőinek.

Horgos
labdarúgás
Horgos 1911
öregfiúk

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.