Ugrás a tartalomra

2016-os EB-élmények Tusnádfürdőn

2023.07.19
17:03
2023.07.22
13:34
Forrás
Pannon RTV
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság magyar résztvevői meséltek akkori élményeikről a tusványosi szabadegyetemen.

Király Gábor, Nikolics Nemanja, Priskin Tamás és Pintér Ádám voltak a vendégei szerda délután a Buzánszky Jenő Sportterasznak Tusványoson, amely szűkösnek bizonyult a hatalmas érdeklődés miatt. A labdarúgók a 2016-os foci Eb-n szerzett élményeikről beszéltek.

Király Gábor, korábbi magyar válogatott labdarúgó: „Szerintem mindannyiunknak egy óriási élmény volt, mint a szurkolóknak, mint a magyar nemzetnek, mint a játékosoknak. Mi a pályán azt gondolom, hogy feladatot láttunk el, dolgoztunk. Az, hogy most ez hogy sikerül, azt nem tudtuk, de azt tudtuk, hogy a maximumot akarjuk kihozni belőle.”

Nikolics Nemanja a panelbeszélgetést megelőzően exkluzív interjút adott a Pannon RTV stábjának, amelyben elmondta, tavaly közel állt ahhoz, hogy a TSC-be igazoljon, de végül ez nem jött össze. A nemrégiben visszavonult játékos ettől függetlenül nagyon szurkol a topolyai klubnak, hogy sikeresen szerepeljen a nemzetközi porondon. Nagyon komoly beszélgetés volt köztem és Zsemberi János között, igazából majdnem mindenben meg is egyeztünk, de sajnos az üzlet nem jött össze, de ilyen az élet. Annak viszont nagyon örülök, hogy a TSC csapata nagyon jól szerepelt az előző szezonban, elérte azokat a célokat, amiről János beszélt, úgyhogy most nagyon szurkolok nekik, hogy a selejtezőkben nagyon szép eredményt érjenek el.”

Nikolics Nemanja gazdag pályafutása alatt Magyarországon, Lengyelországban és az Amerikai Egyesült Államokban is gólkirályi címet ünnepelhetett, most pedig családjának szenteli idejét.

2016-os foci EB
Tusványosi Szabadegyetem
Tusnádfürdő
Király Gábor
Nikolics Nemanja

Most

12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.
11:02, Frissítve: 11:09

Az ének összetart

A Szajkó énekegyüttes tartott önálló estet a Fokos zenekar kíséretében Kishegyesen. Galga menti, al dunai, székely, kalocsai, gyimesi dalok is szerepeltek abban a 9 népdalcsokorban, amivel az együttes készült.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.