Ugrás a tartalomra

2:1-re nyert a TSC a Radnik ellen

2020.03.14
17:26
2020.05.04
13:19
Forrás
Pannon RTV
A sikeres visszavágó reményében lépett pályára a topolyai TSC csapata a szurdulicai Radnik ellen Zentán.

A vajdasági csapat az első félidő nagy részében uralta a pályát. Helyzetekből nem volt hiány, azonban a mérkőzés első góljára a 45. percig várni kellett, Szilágyi talált a hálóba. A vendégek gyorsan válaszoltak, az első félidő hosszabbításában Jović góljával egyenlítettek. A második félidőben mindkét csapat igyekezett megszerezni a győzelmet. Az első nagy helyzete TSC-nek volt, az 52. percben Lukić kipattanóját Szilágyi igyekezett a hálóba juttatni, ám sikertelenül. A 81. percben Pejčić szabálytalankodott Tomanović ellen, ekkor a bíró 11-est ítélt a topolyaiaknak, amelyet Lukić sikeresen értékesített, egyben beállítva a 2:1-es végeredményt. Ezzel a győzelemmel a TSC revansot vett a korábban elszenvedett vereségért, és bebiztosította magát a tabella negyedik helyén.

labdarúgás
Radnik
TSC

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.