Ugrás a tartalomra

25 ezer férőhelyes stadiont építene Orbán Viktor Koszovóban

2016.10.25
10:18
Ezt írja a Népszava a horvát index
Ezt írja a Népszava a horvát index.hr közlésére hivatkozva. A zágrábi portál értesülései szerint a magyar miniszterelnök finanszírozza a pristinai Nemzeti Aréna építési költségeit. A komplexumot a Groupama Aréna mintájára építenék. Amennyiben a koszovóiak elfogadják a magyarok ajánlatát, nemzeti arénájuk egy éven belül elkészülne – közölte a koszovói sportminisztérium, valamint a helyi labdarúgó szövetség. Utóbbi a Twitteren is megerősítette a magyar ajánlatot, és egy képet is mellékelt a Groupama Arénáról. (Nepszava.hu)
Orbán Viktor
Koszovó
Pristina
stadion
Nemzeti Aréna

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.