Ugrás a tartalomra
Pixabay/jarmoluk/illusztráció

27 góllal nyertek, kirúgták az edzőt

2019-11-18
10:02
Forrás
Nemzetisport.hu
Az edzőt azért menesztették posztjáról, mert csapata tiszteletlenül nagy különbséggel győzte le ellenfelét.

Nem mindennapi történetről számolt be a Football Italia Olaszországból. A grossetói székhelyű Invictasauro utánpótlásnevelő egyesület azonnali hatállyal kirúgta egyik edzőjét, mert csapata tiszteletlenül nagy különbséggel, 27–0-ra verte meg ellenfelét. A csapat elnöke, Paolo Brogelli közleménye szerint megdöbbenve és mély sajnálattal értesültek róla, hogy juniorcsapatuk 27–0-ra megverte a Marina Calcio együttesét. Az ifjúsági labdarúgás értékei ellentétesek az ilyesmivel. Muszáj tisztelni az ellenfelet, és ez most nem történt meg - írta az elnök. Aki hozzátette azt is, hogy őszinte elnézést kér a Marinától.

Olaszország
labdarúgás

Most

09:51, Frissítve: 10:03

Tanyavilág, ahogyan Gallusz László látja

Tanyák, Sorsok – Tanyasorsok címmel jelent meg Gallusz László nyugalmazott újságíró, műsorszerkesztő legújabb, önálló kötete, amelyben a bácskai és bánáti tanyavilág múltját és jelenét mutatja be.
21:57, Frissítve: 22:03

Mi az óbecsei sárga víz titka?

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.
21:37, Frissítve: 21:48

Felgyorsul-e Szerbia EU-csatlakozási folyamata?

Az új csatlakozási fejezet megnyitásáról és Szerbia EU-s csatlakozási lehetőségeiről beszélt Kovács Elvira, a Szerbiai Parlament Európai Integrációs Bizottságának elnökhelyettese a Közügyekben.
21:18

Győzött a Liverpool és a Napoli

A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének délutáni mérkőzésein nem született meglepetés a Napoli hazai pályán győzte le a Genk együttesét, míg a Liverpool idegenben bizonyult jobbnak a Salzburgnál.

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.