Ugrás a tartalomra
Pixabay/jarmoluk/illusztráció

27 góllal nyertek, kirúgták az edzőt

2019.11.18
10:02
Forrás
Nemzetisport.hu
Az edzőt azért menesztették posztjáról, mert csapata tiszteletlenül nagy különbséggel győzte le ellenfelét.

Nem mindennapi történetről számolt be a Football Italia Olaszországból. A grossetói székhelyű Invictasauro utánpótlásnevelő egyesület azonnali hatállyal kirúgta egyik edzőjét, mert csapata tiszteletlenül nagy különbséggel, 27–0-ra verte meg ellenfelét. A csapat elnöke, Paolo Brogelli közleménye szerint megdöbbenve és mély sajnálattal értesültek róla, hogy juniorcsapatuk 27–0-ra megverte a Marina Calcio együttesét. Az ifjúsági labdarúgás értékei ellentétesek az ilyesmivel. Muszáj tisztelni az ellenfelet, és ez most nem történt meg - írta az elnök. Aki hozzátette azt is, hogy őszinte elnézést kér a Marinától.

Olaszország
labdarúgás

Most

20:21

A portugálok ellen javítottak a németek

A német válogatott egygólos hátrányból fordítva magabiztos, 4-2-es győzelmet aratott a portugál csapat felett a labdarúgó Európa-bajnokság magyar érdekeltségű F csoportjának második fordulójában, Münchenben.
18:01, Frissítve: 19:10

Focizni jó – minden korosztálynak

Családi napot tartott a hajdújárási Vinogradar Futballklub. Az esemény alkalmával a gyerekek mellett a szülők is összemérhettél erejüket a pályán, illetve új tagok felvételére is sor került.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.