Ugrás a tartalomra

75 éves a hajdújárási Vinogradar labdarúgóklub

2022.06.25
14:09
2022.06.25
19:19
Forrás
Pannon RTV
Alapításának 75. évfordulóját ünnepeli a hajdújárási Vinogradar labdarúgóklub. A jeles nap alkalmából átadták az új műfüves focipályát és a fő pálya öntözőrendszerét.

A klub családi nappal, toborzóval és több barátságos mérkőzéssel várta az érdeklődőket. Az eseményen többek között Zsemberi János a TSC labdarúgó klub elnöke és Pásztor István a VMSZ elnöke is jelen volt.

A már hagyományosnak számító gyerekek-szülők focimeccsel indult a hajdújárási Vinogradar labdarúgó klub születésnapi ünnepsége. A gyerkőcök már alig várták, hogy megmutassák tudásukat.

Tímár Gergő:
„- Azért szeretem a focit, mert csapatjáték és barátokat szerezhetsz, én is több mint fél éve játszok itt.
- Milyen poszton játszol?
- Néha szoktam balszélső is lenni, de leginkább védő.”


Radaković Máté:
„- Mindegyik poszton szoktam játszani.
- Melyik a kedvenc posztod?
- A csatár.
- Miért, szeretsz gólt rúgni?
- Azért mert sokat passzolnak neked, úgy könnyebb gólt rúgni.”

Az ünnepség keretén belül utánpótlás toborzót tartottak a fiataloknak.

Tešić Ervin, utánpótlásedző, Vinogradar Labdarúgóklub: „Aki esetleg lemaradt a mai napról, az sem maradt le a fociról itt nálunk, Hajdújáráson. Lehet jelentkezni továbbra is, és az információkat megosztottuk már a közösségi médiában.”

Az új, műfüves labdarúgópálya a topolyai TSC Labdarúgó Akadémia támogatásával jött létre, mivel a hajdújárási csapat is része az akadémiai rendszernek.

Zsemberi János, elnök, TSC: „Ahhoz, hogy minőséges munkát lehessen végezni, ahhoz szükség van erre a pályára. A mai gyerekeknek, hogy egyáltalán télen dolgozni tudjanak, erre szükségük van. Szóval nagyon örülünk, hogy ez a pálya felépült, már régebben is talán fel kellett volna, hogy épüljön. Örülünk, hogy itt vannak munkatársak, edzők, akikkel együtt tudunk működni, és reméljük, hogy innen is nagyon sok gyerek fog kikerülni hozzánk.”

A műfüves pályán kívül a fő pálya öntözőrendszerét is átadták. A születésnapi ünnepség az FK Vinogradar és a magyarcsernyei FK Roham gálamérkőzésével zárul.

Vinogradar
Vinogradar Labdarógóklub
TSC
Zsemberi János
Tešić Ervin

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.