Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Manu Fernandez

Anglia is továbbjutott

2022.12.04
22:02
2022.12.04
22:07
Forrás
M4sport, MTI
Eddig teljesen papírforma szerint zajlik a világbajnokság nyolcaddöntője.

Az angol válogatott 3:0-ra legyőzte Szenegál együttesét a katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében.Gareth Southgate együttese a 38. percben szerezte meg a vezetést, egy mintaszerű támadás végén Jordan Henderson közelről talált a kapuba. A vezetés megszerzése lendületet adott Angliának, még az első félidő hosszabbításának utolsó percében Harry Kane gólt szerzett. A második játékrészben Bukayo Saka az 57. percben szépen perdített a kapuba, így megszerezte csapata és maga harmadik gólját a világbajnokságon. Érdemi dolog már nem történt a mérkőzés hátralevő részében.

Anglia magabiztosan bejutott a legjobb nyolc közé, ahol majd a lengyeleket 3:1-re legyőző, címvédő Franciaország lesz a Háromoroszlánosok ellenfele.

Katar 2022
foci vb
labdarúgó világbajnokság

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.