Ugrás a tartalomra

Aranycipő: Mbappé hátránya három gól Messi mögött

2019.04.23
19:30
Forrás
Nemzetisport.hu
Nagy a harc Lionel Messi és Kylian Mbappé között az európai Aranycipőért.

A Paris Saint-Germain ifjú klasszisa a mögöttünk hagyott hétvégén három gólra (és hat pontra) csökkentette hátrányát az FC Barcelona argentin kiválóságához képest.

Az ötszörös aranycipős Messi szombaton nem talált be a Real Sociedad elleni győztes (2–1) meccsen, Mbappé viszont triplázott korábbi csapata, az AS Monaco ellen (3–1), így öt fordulóval a spanyol és a francia bajnokság vége előtt három gólra olvadt a világbajnok labdarúgó hátránya az élen.

A harmadik helyen változatlanul a Sampdoria veterán támadója, Fabio Quagliarella áll, de tőle öten is – köztük az Újpest korábbi csatára, Mbaye Diagne, valamint a Real Madridot erősítő Karim Benzema – csak két ponttal vannak lemaradva. Diagne-nak a török bajnokságban 28 gólt kellett szereznie ahhoz, hogy ugyanannyi pontja legyen, mint a topligákban 21 találatig jutó riválisainak.

Lionel Messi
Kylian Mbappé
Aranycipő

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.