Ugrás a tartalomra

Aranyéremmel tért haza Világos Adriana a Mediterrán Játékokról

2022.07.07
15:29
2022.07.07
15:36
Forrás
Pannon RTV
A kishegyesi gerelyhajító 60,22 méteres dobásával megelőzte a török és a francia ellenfeleit az algériai Oránban zajló versenyen. Pihenésre nem sok idő van, hamarosan újabb fontos versenyek jönnek.

Világos Adriana 60,22 méteres dobásával nyerte meg a Mediterrán Játékokat. A kishegyesi tehetség elégedett volt az elért eredménnyel, de - mint mondta - van még hova fejlődni.

„Elégedett vagyok az első helyezésemmel. Az eredménynél kicsit többre számítottam, de a körülményekhez képest szerintem az is jó, mert minden versenyen 60 fölé száll a gerelyem. Azzal szerintem elégedett lehetek és nagyon boldog voltam, hogy dobhattam itt az egész rendezvényen. A Mediterrán Játékok olyan, mint egy kis olimpia és a légkör bámulatos volt. Sosem dobtam olyan stadionban, ahol ennyien szurkoltak volna, hogy ilyen full lett volna az atmoszféra. Szóval igazán élmény volt.”

Világos Györgyi, aki Adriana édesanyja és edzője is egyben, ugyancsak elégedett az eredménnyel. Gőzerővel készülnek az előttük álló versenyekre.

„A Mediterrán Játékok után ezen a héten egy kicsit aktív pihenőt tartunk. Majd jövő héttől kezdve komolyabb edzések lesznek. Tehát első héten tényleg komoly erőnléti edzéseket terveztem, második héten inkább ráfekszünk a gyorsaságra, és akkor remélem, hogy készek leszünk erre a két versenyre.”

Ez a két verseny pedig az augusztus első hetében esedékes junior világbajnokság Kolumbiában, majd az azt követő müncheni Felnőtt Európa-bajnokság lesz.

Világos Adriana
Mediterrán Játékok
gerelyhajítás
Világos Györgyi

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.