Ugrás a tartalomra

Aranyérmes a Mačković-Vasić páros

2021.05.23
15:20
2021.07.29
07:40
Forrás
subotica.com
Aranyérmet szerzett Mačković Martin és Miloš Vasić a luzerni evezős Világkupán. A szoros rajt után a szerbiai páros kiemelkedett a mezőnyből és 500 méter után már az élen álltak.

A folytatásban a Mačković-Vasić páros diktálta a tempót, amivel növelni tudták az előnyüket a riválisaikkal szemben. A szabadkai származású Mačković Martin és a belgrádi Miloš Vasić ellentmondást nem tűrően versenyzett, 1500 méternél több mint két másodperces előnnyel rendelkeztek. A páros végül 6:36,84 idővel szerezte meg az aranyérmet. Másodikként az olasz, harmadikként pedig a román csapat ért célba. A szerbiai páros következő megmérettetése a tokiói olimpián lesz.

Mačković Martin
evezés
Miloš Vasić

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.