Ugrás a tartalomra

Asztalitenisz-gyöngyszemeink

2018.01.18
14:28
2024.03.19
08:38
Forrás
Magyar Szó
A bácsföldvári származású Surján Szabina a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség januári junior-világranglistáján az előkelő harmadik helyre került. Ugyanezen névsor alapján Európában az élen áll.

A bácsföldvári származású Surján Szabinának hatalmas eredménnyel kezdődött az idei év. A Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség januári junior-világranglistáján az előkelő harmadik helyre került. Ugyanezen névsor alapján az idén 18. életévét betöltő Surján áll Európában az élen.

Surján a 2017-es szezon második felében mutatott kiemelkedő teljesítményének köszönheti a sikert, valamint bronzérmet szerzett a junior-Európa-bajnokságon.

Ugyancsak figyelemre méltó pozíciót foglal el Surján újvidéki csapattársa, Tijana Jokić, aki a világon a 30., Európában pedig a 10. legjobb junior női asztaliteniszező.

asztalitenisz
Surján Szabina
Bácsföldvár

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.