Ugrás a tartalomra

Asztalitenisz: A Novi Sad a BL címvédő ellen a negyeddöntőben

2023.01.25
16:55
2023.01.25
20:44
Forrás
Pannon RTV
A Bajnokok Ligája címvédőjét látta vendégül a Novi Sad női asztalitenisz-csapata. A lengyel Tarnobrzeg hozta a papírformát és veszített játszma nélkül szerzett előnyt a BL negyeddöntőjének visszavágója előtt.

A szerb bajnok a sorsoláson a legnehezebb ellenfelet kapta, hiszen a lengyel csapat tele van sztárokkal. Az első összecsapáson Erdélyi Annamária nem boldogult a kínai Ksziáókszin ellen. A világranglista 11. helyezett játékosa egyetlen játszmát sem engedett át ellenfelének. A második egyesben Tijana Jokićnak még nehezebb dolga volt a német színekben szereplő, ugyancsak kínai Jing Hán ellen. A riói olimpia ezüstérmese és a világranglista 10. helyezett játékosa ugyancsak veszített játszma nélkül nyert, majd Makszuti Anetta állt asztalhoz az utóbbi 20 év legeredményesebb európai asztaliteniszezőnője ellen. A zentai játékos nem tudta meglepni Elizabeta Samarát, így a címvédő maximális eredménnyel nyert Újvidéken. A negyeddöntő visszavágóját már holnap játsszák Lengyelországban.

Erdélyi Annamária, Novi Sad Asztalitenisz Klub: „Tudtuk, hogy papíron nincs sok esélyünk. Azt beszéltük, hogy lazítsuk el a kezünket és játszunk egy jót. Ezek olyan játékosok, hogy nem igazán lehetett jót játszani velük. Sajnos a csapatösszeállítás sem jött úgy ki, ahogy szerettük volna. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy gyönyörű eredmény, hogy eddig eljutottunk. Ez egy nagyon nagy dolog, úgyhogy nincs min szégyenkezni.”

asztalitenisz
Újvidék
Erdélyi Annamária

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.