Ugrás a tartalomra

Átadták az Év sportolója díjakat Szabadkán

2021.12.21
19:07
2021.12.21
20:10
Forrás
Pannon RTV
A rendezvényt évek óta közösen szervezi meg Szabadka Város, a Szabadkai Sportszövetség és a Nove Subotičke novine hetilap.

A legjobb szabadkai sportolóknak és egyesületeknek 2021-es teljesítményükért ítélték oda az elismeréseket a Városháza dísztermében. Korhecz Boglárka három társával, Arnold Rékával, Ana Bogosavljevvel és Teodora Blagojevićtyel együtt a Palicsi Evezős Klub színeiben szeli a vizet. Serdülő kategóriában mások mellett őket is díjazták, most kapták meg először az elismerést.

"Legfőképpen az országos első helyünk vitt el minket idáig, viszont voltak már más eredményeink is. Vajdaságban is voltunk elsők. Egy úgynevezett big bate rollson is voltunk elsők, és még több ilyen kisebb versenyen is elértünk helyezést."

Szintén ebben a kategóriában ért el eredményt Fábián Enikő. Egy nem mindennapi sportágat űz, az országúti kerékpározást. Nagy álma, hogy egyszer az olimpiára is kijusson.

"Eddig általában harmadik lettem, illetve második. Nagyjából egy éve járok. Nagyon megörültem a díjnak, meg is lepődtem őszintén."

A szabadkai sportolóknak ez a legnagyobb ünnep, hiszen az éves eredményüket díjazzuk - mondta Kikić Attila, a Szabadkai Sportszövetség közgyűlési elnöke.

"Ha az idei évet jellemezzük, akkor visszatekintve mondhatjuk azt, hogy a sportolókon nemcsak a sportkihívások, hanem az élet kihívásai is nyomott hagytak. Ennek ellenére fantasztikus eredményeket értek el Szabadka sportolói."

Szabadkán továbbra is kiemelten foglalkoznak a sportolókkal és a klubokkal, amelyre megfelelő pénzösszeget láttak előre jövőre is - hangzott el az eseményen. A rendezvényen mások mellett jelen volt Stevan Bakić szabadkai polgármester és Nataša Aleksić Szabadka Városi Tanácsának sport- és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja.

év sportolói
díj
Szabadka
átadó

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.