Ugrás a tartalomra

Australian Open: Babos Tímea a második fordulóban

2021.02.08
09:58
2021.02.08
10:12
Forrás
MTI
A magyar teniszezőnőre a 64 között az orosz Anasztaszija Potapova vár.

Babos Tímea bejutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság egyes versenyének második fordulójába. A világranglista 114. helyezettje két szettben verte a belga Ysaline Bonaventure-t Melbourne-ben. A mintegy másfél órás találkozó végül 7:6, 6:4-es eredménnyel zárult. Babosra a 64 között az orosz Anasztaszija Potapova vár, aki 101. a WTA-rangsorban.

"Most a győzelem a legfontosabb, voltak már sokkal jobb meccseim is" - nyilatkozta a soproni teniszező a Tennis love and game Facebook-oldalnak. "Pozitívan álltam a mérkőzéshez, jól játszottam az ellenfél szettlabdájánál is, ami mutatja, hogy ismét jó úton haladok. A mozgásommal is elégedett vagyok, az utolsó gémben a mostani fizikumomnak köszönhetem, hogy meg tudtam nyerni. A torna előtti kéthetes karantén nagyon nehéz volt, volt két mélypontom is, mert sokat voltam egyedül a szobámban, de túl vagyok rajta, és várom a következő meccset" - tette hozzá.    

Babos Tímea
tenisz
Australian Open

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.