Ugrás a tartalomra

Az előző világbajnoksághoz képest csökkent a gólátlag

2018.07.12
10:21
Forrás
MTI
A kedden és szerdán rendezett elődöntők után szinte biztossá vált, hogy az oroszországi labdarúgó-világbajnokság gólátlaga nem éri majd el a négy évvel ezelőtti, brazíliai tornáét.

A legutóbbi két mérkőzésen mindössze négyszer rezdült meg a háló, így a mostani világbajnokság eddigi 62 összecsapásán 161 találat született, ami 2,6-os gólátlagot jelent. Ez csupán hét századdal marad el a 2014-es vb-étől, de mivel már csak két találkozó van hátra, kevés az esély arra, hogy a végén jobb legyen a gólátlag. Ahhoz, hogy legalább ugyanazt elérje, összesen tíz gólra lenne szükség a szombati bronzmérkőzésen és a vasárnapi döntőn. Ugyanakkor a mostani átlag magasabb, mint a 2002-es, a 2006-os és 2010-es világbajnokságé.

Oroszország
labdarúgás
gól

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.