Ugrás a tartalomra
Pannonn RTV/Varga Dániel

Az első és az utolsó küzdelme a Szerb Szuperligában

2019-09-12
15:51
2019-11-27
12:17
Forrás
Pannon RTV
A šabaci Mačva csapatát fogadja a topolyai TSC Zentán a Szerb Szuperliga 8. fordulójában. A mérkőzést vasárnap 19 órától játsszák.

A kéthetes szünetben a TSC a magyarországi Puskás Akadémiánál vendégeskedett, ahol 2:0-ás győzelmet aratott.

A szuperliga táblázatán a TSC az első helyen áll 17 ponttal, a Partizánnal való 1:1-es döntetlen mérkőzést követően. A šabaci Mačva csapata a táblázat utolsó helyén áll 2 ponttal, a bennmaradásért küzd, pontosan ezért számít nehéz és izgalmas mérkőzésre a TSC segédedzője, Mirko Jovanović: „Semmiképp sem becsülhetjük le az ellenfelet, mert azok a csapatok, amelyek a bennmaradásért küzdenek, nagyon agresszíven játsszanak, és amikor ilyen mérkőzésre érkeznek, ahol erős ellenféllel van dolguk, akkor visszazárnak, védekeznek. Mi minden szempontból erős ellenfél vagyunk a számukra, és biztosan nem fogjuk elengedni magunkat, óvatosak leszünk és motiváltan állunk a meccshez. Természetesen az újabb három pont megszerzése a cél.”

labdarúgás
Mačva
Zenta
szuperliga
TSC

Most

14:25, Frissítve: 14:32

Kiszebáb-égetés Kispiacon is

Kicsik és nagyok egyaránt jelmezt öltöttek, majd a helyi iskolától a művelődési otthonig kísérték és hagyományosan elégették a kiszebábokat, így elűzve a telet, a betegségeket és a minden rosszat.

Népszerű

Helyszín

Holttestet találtak Óbecsén

Egy férfi holttestét találták meg ma reggel az óbecsei katolikus temető bejáratánál - írja a vajdasági közmédia.