Ugrás a tartalomra
Pannonn RTV/Varga Dániel

Az első és az utolsó küzdelme a Szerb Szuperligában

2019-09-12
15:51
2019-09-12
18:59
Forrás
Pannon RTV
A šabaci Mačva csapatát fogadja a topolyai TSC Zentán a Szerb Szuperliga 8. fordulójában. A mérkőzést vasárnap 19 órától játsszák.

A kéthetes szünetben a TSC a magyarországi Puskás Akadémiánál vendégeskedett, ahol 2:0-ás győzelmet aratott.

A szuperliga táblázatán a TSC az első helyen áll 17 ponttal, a Partizánnal való 1:1-es döntetlen mérkőzést követően. A šabaci Mačva csapata a táblázat utolsó helyén áll 2 ponttal, a bennmaradásért küzd, pontosan ezért számít nehéz és izgalmas mérkőzésre a TSC segédedzője, Mirko Jovanović: „Semmiképp sem becsülhetjük le az ellenfelet, mert azok a csapatok, amelyek a bennmaradásért küzdenek, nagyon agresszíven játsszanak, és amikor ilyen mérkőzésre érkeznek, ahol erős ellenféllel van dolguk, akkor visszazárnak, védekeznek. Mi minden szempontból erős ellenfél vagyunk a számukra, és biztosan nem fogjuk elengedni magunkat, óvatosak leszünk és motiváltan állunk a meccshez. Természetesen az újabb három pont megszerzése a cél.”

labdarúgás
TSC
Mačva
Zenta
szuperliga

Most

20:50, Frissítve: 21:21

Főzzünk együtt az Új Szigeten!

Csantavéren a szombat a főzésről és a szórakozásról szólt. A helybeliek mellett a környező településekről is sokan ellátogattak a Főzzünk együtt az Új Szigeten! nevű eseményre.
19:38, Frissítve: 20:36

Két ittas sofőrt küldtek józanítóba

2,56 ezreléknyi alkoholszinttel a vérében vezetett egy 41 éves férfi Kragujevac közelében. Nem sokkal az eset előtt egy 2,22-es véralkoholszintű férfit is megállítottak vezetés közben.
19:31, Frissítve: 21:39

Erős földrengés rázta meg Albániát

Földrengés rázta meg szombaton Durres albániai kikötővárost és Tiranát, a fővárost, legalább hetvenen megsérültek, anyagi károk keletkeztek, és sokan pánikba esve menekültek.

Népszerű