Ugrás a tartalomra

Az Európa-ligában folytathatja a Zvezda

2023.11.07
22:57
2023.11.08
11:22
Forrás
Szerbiai RTV
A Lipcse idegenben is legyőzte a Crvena zvezdát.

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában a G-csoportban az RB Leipzig 2:1-re nyert Belgrádban. A Rajko Mitić Stadionban már korán vezetéshez jutott a Bundeliga ötödik csapata, a 8. percben Simons kitűnő célzását Glazer vetődése sem háríthatta. A második félidőben ismét a vendégek voltak szemfülesek, a 77. percben Openda egy ellentámadásból szerezte meg a Lipcse második találatát. Reményt adott a 81. percben a piros-fehéreknek Kanga lövése, igaz Henrichs ugyan beleárt és öngól lett, de 1-re csökkentette az ellenfél előnyét, ám ez kevés volt, az RB Leipzig bebiztosította a folytatást a kieséses szakaszban.

Mivel az Manchester City 3:0-ra megverte a svájci Young Boys-t, az angolok és a németek vezetik a négyest, a Zvezda és a Young Boys csupán a 3. helyért küzdhetnek majd a csoportban, amely az Európa-ligába vezet.  
 

Bajnokok Ligája
Európa Liga
Crvena zvezda
Lipcse
RB Leipzig

Most

14:02, Frissítve: 16:34

Jogászkonferencia Palicson

Határtalan kisebbségi jogvédelem címmel tartanak jogász konferenciát Palicson. Az eseményt a Vajdasági Magyar Jogász Egylet a magyarországi Kisebbségi Jogvédő Intézettel karöltve szervezte meg.

Népszerű