Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Laskovity Zoltán

Az UEFA küldöttsége Szabadkán

2022.08.19
12:40
2022.08.19
15:26
Forrás
Pannon RTV
Vasárnap 19 órakor játssza a Spartacus Női Labdarúgóklub csapata az UEFA Bajnokok Ligája 11. selejtezőcsoportjának döntőjét Szabadkán a Városi Stadionban.

Ellenfelük a norvég Brann Kvinner csapata lesz, akik még 18-án arattak győzelmet a török lányok felett Topolyán. A csapatok képviselőit, valamint az UEFA küldöttségét Szabadka polgármestere, Stevan Bakić is fogadta.

„A város nagyon sok szerbiai, Európa-, és világbajnokot, nagyszámú olimpiai bajnokot tudhat magénak. Ez az a város, amelyik kinevelte a női és férfi sportolók új generációját, ezért jogosan viseli a sport városa jelzőt. Szabadkán ma is él a sportszellem, és ez egyike azon kevés városnak, nem csak Szerbiában, hanem szélesebb körben is, ahol lehetőség van arra, hogy szinte bármilyen sporttal foglalkozzanak."

UEFA
Bajnokok Ligája-selejtező
női foci
Stevan Bakić

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.