Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Bajnokok Ligája: A Real Madridé a trófea

2022.05.28
23:36
2022.05.29
00:03
Forrás
MTi, Nemzeti Sport
A madridiak 14. alkalommal hódították el az európai klubfutball legértékesebb serlegét

A Real Madrid 1:0-ra legyőzte a Liverpoolt a labdarúgó BL szombat esti saint-denis-i döntőjében. Ezzel a spanyol csapat története során 14. alkalommal hódította el az európai klubfutball legértékesebb serlegét. A meccs egyetlen gólját Vinícius Junior lőtte, de megtette a magáét Thibaut Courtois is. A belga kapus nagyszerű formában védett, több bravúrt bemutatva verte vissza az angol csapat próbálkozásait. A 30 esztendős hálóőr lett a finálé hőse, ugyanis BL-döntőbeli rekordot jelentő kilenc védéssel végül sikerre vezette csapatát.

Az ötödik BL-döntőjében szereplő vezetőedző, Carlo Ancelotti negyedszer ért fel a csúcsra.

Tanjug/AP/Frank Augstein
BL-döntő
Bajnokok Ligája
Liverpool
Real Madrid

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:35

Waldorffeszt Zebegényben

Emberközpontú oktatási módszer, amely elsősorban a gyerekek gyakorlati, kreatív és szociális képességeik fejlesztésére koncentrál - ez a Waldorf-pedagógia.
18:23, Frissítve: 18:36

Ünnepelnek a martonosiak

Magyarkanizsa község egyik legrégebbi települése műsorsorozat keretében ünnepli fennállásának 100 éves, írott dokumentumokban is lejegyzett múltját.
16:23, Frissítve: 20:03

Állóháború, országos légiriadó

Az éjszaka folyamán több ukrán városból is robbanásokról érkeztek jelentések, és légiriadót rendeltek el az országban. Szeverodonyecket ugyan át kellett adniuk az oroszoknak, a szomszédos Liszicsanszkban azonban még kitartanak az ukrán erők.

Népszerű