Ugrás a tartalomra

Barátságos labdarúgó meccseket játszanak ma este

2018.03.23
11:10
Ma este Szerbia és Magyarország labdarúgó válogatottja is barátságos mérkőzést játszik.

A szerb csapat a szintén VB-résztvevő Marokkó ellen vív felkészülési mérkőzést. A torinói összecsapás több szempontból is érdekes lehet, hiszen Mladen Krstajić személyében új szövetségi kapitány ül a kispadon, valamint új csapatkapitány is lesz a pályán. A karszalagot Aleksanadar Kolarov fogja viselni. A szerb válogatott emellett új mezben lép pályára, amelyben egyébként az oroszországi VB-n is szerepel majd.

A magyar válogatott Kazahsztán elleni budapesti barátságos mérkőzésén is lesz újdonság, hiszen Georges Leekens először irányítja majd a nemzeti tizenegyet. A Magyarország - Kazahsztán mérkőzés este 7-kor, míg a Szerbia - Marokkó összecsapás este fél 9-kor kezdődik.

labdarúgás

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.