Ugrás a tartalomra

Barátságos mérkőzés: Magyarország-Törökország 1-0

2024.03.22
22:41
2024.03.23
12:33
Forrás
MTI
A magyar labdarúgó-válogatott egygólos győzelmet aratott pénteken a vendég török csapat felett a Puskás Arénában rendezett barátságos mérkőzésen.

A magyarok győztes találatát a csapatkapitány Szoboszlai Dominik szerezte a 48. percben büntetőből. Marco Rossi tanítványai immár 13 találkozó óta veretlenek, ilyen hosszú sorozatra legutóbb a legendás Aranycsapat volt képes az 1954-ben elveszített berni világbajnoki döntő után. Puskásék akkor 18 összecsapáson nem találtak legyőzőre.

Az olasz szakvezető újoncot is avatott Dárdai Márton személyében, akit csereként küldött a pályára.

A szintén a nyári Európa-bajnokságra készülő törökök először veszítettek a tavaly szeptemberben kinevezett Vincenzo Montella irányításával, ráadásul öt meccse nyeretlenek a magyarokkal szemben.

Magyarország
Törökország
barátságos
labdarugás

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.