Ugrás a tartalomra

Bejutott a negyeddöntőbe Szerbia tenisz válogatottja az United-kupán

2024.01.02
13:52
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia az E-csoport legjobbjaként jutott be a United-kupa negyeddöntőjébe, amelyen a házigazda, Ausztrália csapata ellen fog játszani.

Bejutott a negyeddöntőbe Szerbia tenisz válogatottja az United-kupán Perthben, miután 2:1-re legyőzte a cseh válogatottat a E-csoport második fordulójában.

A győzelmet az Olga Danilović és Hamad Međedović vegyes páros szerezte meg a Miriam Kolodziejova és Petr Nouza elleni meccsen 4:6, 7:6, 10:8-as részeredményekkel.

A nap első mérkőzésén Danilović óriási küzdelemben alul maradt a világ hetedik legjobb női teniszezője, Marketa Vondrušova elleni mérkőzésen, 1:6, 6:3, 3:6 eredménnyel. Ezután Novak Đoković hozta meg Szerbia számára az egyenlítést, ugyanis 6:1, 6:7, 6:1-re legyőzte Jiří Lehečkát. Đokovićnak kellett volna játszania a vegyes párosban, de a Lehečka elleni meccsen fájlalta a bal tenyerét, ezért Međedović lépett pályára helyette.

Szerbia az E-csoport legjobbjaként jutott be a United-kupa negyeddöntőjébe, amelyen a házigazda, Ausztrália csapata ellen fog játszani.

United-kupa
Szerbia
tenisz
negyeddöntő

Most

10:41, Frissítve: 10:55

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.
07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.