Ugrás a tartalomra

Bírságot kap a Barcelona Messi emlékezése miatt

2020.11.30
20:13
2020.11.30
20:24
Forrás
Nemzeti Sport
A FIFA szabályzata szerint 3 ezer eurós büntetést fog kapni a Barcelona, amiért Diego Maradona mezével emlékezett Lionel Messi a múlt héten elhunyt argentin legendára.

A Barcelona 4–0-ra legyőzte az Osasunát tegnap a spanyol bajnokságban. A mérkőzésen gólt szerzett Lionel Messi is, aki különleges mezben, a Newell's Old Boys 1993-ban használatos piros-fekete szerelését idéző trikóban ünnepelte az Osasuna elleni találatát, Diego Maradonára emlékezve. A megható gesztus azonban 3000 eurós bírsággal fog járni, hiszen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szabályzata megtiltja a játékosoknak, hogy mezük levételével bármilyen emblémát, logót, szlogent, jelmagyarázatot vagy rajzot mutassanak.

Lionel Messi
büntetés
bírság
Barcelona
Barca

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.