Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Bírságot kap a Barcelona Messi emlékezése miatt

2020-11-30
20:13
2020-11-30
20:24
Forrás
Nemzeti Sport
A FIFA szabályzata szerint 3 ezer eurós büntetést fog kapni a Barcelona, amiért Diego Maradona mezével emlékezett Lionel Messi a múlt héten elhunyt argentin legendára.

A Barcelona 4–0-ra legyőzte az Osasunát tegnap a spanyol bajnokságban. A mérkőzésen gólt szerzett Lionel Messi is, aki különleges mezben, a Newell's Old Boys 1993-ban használatos piros-fekete szerelését idéző trikóban ünnepelte az Osasuna elleni találatát, Diego Maradonára emlékezve. A megható gesztus azonban 3000 eurós bírsággal fog járni, hiszen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szabályzata megtiltja a játékosoknak, hogy mezük levételével bármilyen emblémát, logót, szlogent, jelmagyarázatot vagy rajzot mutassanak.

Lionel Messi
büntetés
bírság
Barcelona
Barca

Most

19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.
19:02, Frissítve: 19:13

Naponta több mint száz embert oltanak be Topolyán

Egyelőre a topolyai egészségház általános osztályán kialakított két oltóponton történik az oltás, de már dolgoznak azon, hogy a bácskossuthfalvi és a gunarasi kijelölt oltópontot is előkészítsék és felszereljék.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.