Ugrás a tartalomra

BL: Nyertek az angol csapatok

2022.04.05
23:18
2022.04.05
23:27
Forrás
Pannon RTV
A Manchester City hazai pályán, míg a Liverpool Lisszabonban nyert a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

A Liverpool az első félidőben remekelt. Könnyedén kerültek helyzetbe és 45 perc után már 2 góllal vezettek. A fordulást követően a Benfica összeszedte magát és nyomást gyakorolt az angol csapat kapujára. Igaz Nunez találatával egy gólra csökkentették a hátrányukat, de a hajrában a  Liverpool téli igazolása, Luis Diaz visszaállította a két gólos különbséget.

A Manchester City hazai pályán végig fölényben játszott az Atlético Madrid ellen. Az első játékrészben 70 százalékában Guardiola csapata birtokolta a labdát, de ezt a fölényt nem sikerült gólra váltaniuk. A mérkőzés egyetlen találata a 70 percben született, amikor a csereként pályára lépő Phil Foden zseniális kiugratását követően Kevin de Bruyne lőtt a kapuba.

Szerdán is hasonlóan izgalmas mérkőzésekre számíthatnak a labdarúgás szerelmesei. A Chelsea a Real Madridot, míg a Villarreal a Bayern Münchent látja vendégül.

Bajnokok Ligája
Manchester City
Liverpool

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.