Ugrás a tartalomra

Botrány a párizsi BL meccsen

2020.12.09
07:38
Forrás
Nemzeti Sport
Hosszas, mintegy tízperces oldalvonal menti vitatkozás után, a 23. percben félbeszakadt a Paris Saint-Germain–Istanbul Basaksehir mérkőzés a labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjában.

A vitát a negyedik játékvezető egyik megjegyzése váltotta ki. A felvételek visszajátszása szerint Ovidiu Hategan, a mérkőzés román játékvezetője azt kérdezte a negyedik bírótól, honfitársától, Sebastian Coltescutól, hogy a stáb melyik tagjának mutassa fel a piros lapot, mire ő úgy válaszolt, hogy „ala negru”, vagyis „a fekete fickónak”.

A török csapat játékosai rasszistának minősítették a román Sebastian Coltescu megnyilvánulását, és ebben egyetértettek velük a párizsiak is, majd a csapatok levonultak a pályáról.

Sokáig kétséges volt, lesz-e folytatás, aztán késő este, negyed 12 után biztossá vált: a meccset ma, 18.55-től, a 13. perctől folytatják.

Paris Saint-Germain

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.