Ugrás a tartalomra

Bravúrok, piros lapok, bombameglepetések - elindult a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre

2021.09.15
07:48
2021.09.16
08:01
Forrás
Tanjug
A nap szuperrangadóját a Bayern München nyerte.

Bravúrok, piros lapok, bombameglepetések - elindult a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. Nyolc meccset játszottak le tegnap.

A nap meglepetése egyértelműen az volt, hogy a Manchester United idegenben 2:1-re kikapott a svájci Young Boystól. Hiába szerzett vezetést Cristiano Ronaldo, a berni együttes egy kiállítás után fordított és megnyerte a meccset.

A nap szuperrangadóját a Bayern München nyerte. Viszonylag simán 3:0-ra verték a Barcelona együttesét. Az olasz Juventus is pályán volt tegnap, 3:0-al mutatkozott be és verte meg a Malmö együttesét, míg a Chelsea hazai pályán 1:0-ra legyőzte a Zenitet.

További eredmények: Dinamo Kijev-Benfica 0:0, Villareal-Atalanta 2:2, Sevilla-Salzburg 1:1, Lille-Wolfsburg 0:0. A csoportkörös meccsek ma is folytatódnak.

Bajnokok Ligája
futball

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.