Ugrás a tartalomra
John Walton/PA via AP

Bravúrok, piros lapok, bombameglepetések - elindult a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre

2021.09.15
07:48
2021.09.16
08:01
Forrás
Tanjug
A nap szuperrangadóját a Bayern München nyerte.

Bravúrok, piros lapok, bombameglepetések - elindult a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. Nyolc meccset játszottak le tegnap.

A nap meglepetése egyértelműen az volt, hogy a Manchester United idegenben 2:1-re kikapott a svájci Young Boystól. Hiába szerzett vezetést Cristiano Ronaldo, a berni együttes egy kiállítás után fordított és megnyerte a meccset.

A nap szuperrangadóját a Bayern München nyerte. Viszonylag simán 3:0-ra verték a Barcelona együttesét. Az olasz Juventus is pályán volt tegnap, 3:0-al mutatkozott be és verte meg a Malmö együttesét, míg a Chelsea hazai pályán 1:0-ra legyőzte a Zenitet.

További eredmények: Dinamo Kijev-Benfica 0:0, Villareal-Atalanta 2:2, Sevilla-Salzburg 1:1, Lille-Wolfsburg 0:0. A csoportkörös meccsek ma is folytatódnak.

Bajnokok Ligája
futball

Most

19:47, Frissítve: 19:55

Klári néni újra énekelt Moholon

Harmadik alkalommal emlékeztek meg Moholon a Csobolyó Művelődési Egyesület szervezésében emléknappal és gyönyörű dallamokkal Vlasityné Zélity Klára életéről és munkásságáról.
16:00, Frissítve: 19:59

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.

Népszerű

Börtönbe vonul Lagzi Lajcsi

Lopás és vesztegetés miatt 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsit.