Ugrás a tartalomra

Cicipasz nagy csatában nyert a szerb Filip Krajinović ellen

2019.06.01
17:50
2024.03.19
08:50
Forrás
Pannon RTV
Dušan Lajović is kiesett, Novak Đoković viszont hozta a papírformát a párizsi a Roland Garroson, és zsinórban a 24. mérkőzését nyerte meg Grand Slam-tornán.

A hatodikként rangsorolt görög Sztefanosz Cicipasz nagy csatában nyert a szerb Filip Krajinović ellen a pénteken kezdődött, de sötétedés miatt félbeszakadt, s csak szombaton befejezett mérkőzésen a Roland Garroson. A görög teniszező 3:1 arányban múlta felül a szerb teniszezőt.

Dušan Lajović is kiesett a francia nyílt teniszbajnokság küzdelmeiből, miután maratoni mérkőzésen, öt játszmában 2:3-ra kikapott a német Alexander Zverevtől.

Novak Đoković hozta a papírformát, és zsinórban a 24. mérkőzését nyerte meg Grand Slam-tornán. A szerb világelső ezúttal az olasz Salvatore Carusót győzte le három szettben a Roland Garros harmadik fordulójában.

tenisz
Roland Garros
Dušan Lajović
Sztefanosz Cicipasz
Novak Đoković

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.