Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Clive Rose

City vagy PSG?

2021.05.04
19:39
2021.05.04
23:14
Forrás
Pannon RTV
Ma este kiderül, ki lesz a Bajnokok Ligája idei kiírásának első döntőse. A párharc első összecsapását idegenben 2:1-re megnyerő Manchester City először juthat a BL fináléjába.

A két sztárcsapat ma este 9 órakor csap össze a manchesteri Etihad stadionban. Josep Guardiola 2016 óta vezeti a Manchester City-t, de még nem sikerült bejutnia velük az elit kupasorozat döntőjébe. Most azonban jó esélyük van erre, mivel a Paris Saint-Germaint a múlt héten idegenben 2:1-re legyőzték . Az angoloknál nincsenek sérültek így a legerősebb felállításban várják a visszavágót. Az is a City-nek kedvez, hogy a francia csapat legnagyobb sztárja, Mbappe szereplése sérülés miatt még mindig kérdéses.

Manchester City
Paris Saint-Germain
Labdarúgó Bajnokok Ligája

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.