Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Clive Rose

City vagy PSG?

2021.05.04
19:39
2021.05.04
23:14
Forrás
Pannon RTV
Ma este kiderül, ki lesz a Bajnokok Ligája idei kiírásának első döntőse. A párharc első összecsapását idegenben 2:1-re megnyerő Manchester City először juthat a BL fináléjába.

A két sztárcsapat ma este 9 órakor csap össze a manchesteri Etihad stadionban. Josep Guardiola 2016 óta vezeti a Manchester City-t, de még nem sikerült bejutnia velük az elit kupasorozat döntőjébe. Most azonban jó esélyük van erre, mivel a Paris Saint-Germaint a múlt héten idegenben 2:1-re legyőzték . Az angoloknál nincsenek sérültek így a legerősebb felállításban várják a visszavágót. Az is a City-nek kedvez, hogy a francia csapat legnagyobb sztárja, Mbappe szereplése sérülés miatt még mindig kérdéses.

Manchester City
Paris Saint-Germain
Labdarúgó Bajnokok Ligája

Most

21:36, Frissítve: 21:46

Ballagásra készülve

A nyolcadikosok ballagására már az egész országban készülnek az általános iskolák. A diákok bíznak abban, hogy a járványügyi előírások lehetővé teszik, hogy együtt ünnepeljenek iskolatársaikkal, tanáraikkal.
20:10, Frissítve: 20:19

Zöld oázis Temerin központjában

A helyiek és a községbe látogatók is szívesen töltik szabadidejüket a temerini kastélyparkban a madarak énekét, a békák brekegését hallgatva. A közkedvelt parkot most köztársasági és önkormányzati forrásokból újítják fel.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.