Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Crvena Zvezda ellen lép pályára a TSC

2022.04.20
07:44
Forrás
Szerbiai RTV
A TSC labdarúgói 16 órától a Crvena Zvezdat fogadják Topolyán a szerb szuperliga rájátszásának második fordulójában.

Dejan Stanković együttese idegenben is tovább kívánja erősíteni a bajnoki cím esélyeit. A házigazdák ezzel szemben hazai pályán a negyedik pozíciójuk megerősítésére számítanak. Jelenleg 44 pontjuk van, szemben az első helyen álló Crvena Zvezda 82 pontjával.

TSC
Crvena zvezda
labdarúgás

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:06

Elmaradt a meglepetés

Búcsúzott a wimbledoni tenisztorna további küzdelmeitől Filip Krajinović. A zombori játékost a második körben a favoritnak számító Nick Kyrgios győzte le.
15:51, Frissítve: 17:09

Aranyos Delfinek

Megnyerte az Algériában zajló Mediterrán Játékokat a szerb férfi vízilabda-válogatott. Szerbia a fináléban Montenegrót múlta felül 9:8 arányban.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.