Ugrás a tartalomra

Crvena zvezda-TSC 1:1

2023.11.01
21:12
2023.11.26
17:22
Forrás
Pannon RTV
1-1-es döntetlent játszott a TSC a Crvena zvezda ellen Belgrádban.

A csapatok a korábban elhalasztott 8. fordulót pótolták. A topolyaiknak az első félidő 27. percében volt hatalmas esélyük vezetést szerezni, amikor Saša Jovanović lövését Glazernek gyors reflexekkel sikerült védenie. A gyors kontra végén a Zvezdának is lett volna esélye gólt szerezni, de Vladimir Lučić a tizenhatos közepéről hagyta ki a helyzetet, bár kapus a közelében sem volt. Az első félidő így gól nélküli döntetlennel végződött, bár a házigazdák a félidő hajrájában fölényben voltak, a TSC védelme jól szervezetten működött, és nem engedett veszélyes lövéseket Nikola Simić kapuja felé.

A második játékrész első izgalmasabb helyzete az 52. percben alakult ki. Stamenić jobb oldali beívelése Ivanićnál kötött ki a szélső kapufánál, aki próbálta meglepni Simićet, de a labda a kapu fölé ment.

Barak Bakhar a 66. percben három cserét is eszközölt, Cherif Ndiaye, Jean-Philippe Krasso és Jovan Mijatović állt be a Zvezda csapatába.  Lazetić ugyanakkor Miloš Vulićot cserélte be Stanić helyére, majd valamivel később a védelmet erősítendő Đakovacot és Milovanovićot is játékba állította Ćirković és Jovanović helyére.

A 79. percben újabb esélye volt a Zvezdának, hogy vezetést szerezzen, Aleksandar Katai próbálkozott, de Simić ismét remekül avatkozott közbe.

A vezetést végül a 84. percben Katai szerezte meg a Zvezda csapatának fejes góllal, majd 6 perccel később Ifet Đakovac egyenlített.

Crvena zvezda
TSC

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.