Ugrás a tartalomra

A Crvena zvezda vezet a labdarúgó Szuperligában

2016.11.27
08:23
1-0-s győzelmet arattak a Spartacus labdarúgói a Radnički ellen Nišben, a Szuperliga 17
1-0-s győzelmet arattak a Spartacus labdarúgói a Radnički ellen Nišben, a Szuperliga 17. fordulójának tegnapi mérkőzésén. Az egyetlen gól a 86. percben született, amikor Nemanja Milić pontos lövéssel megszerezte csapatának a három pontot érő találatot. A vajdasági rangadón az újvidéki Vojvodina, Ašćerić 88. percben szerzett góljával nyert 1-0-ra Palánkán, a Bácska otthonában. A Crvena zvezda és a Partizan is hátrányból fordította a maga javára saját mérkőzését. A piros-fehérek Gornji Milanovacon, a Metalac pályáján nyertek 2-1-re, a fekete-fehérek pedig saját stadionjukban 0-2-es hátrányból fordítva győzték le 3-2-re a kruševáci Napredak együttesét. A mezőnyt a 44 pontos Crvena zvezda vezeti a 38 pontos Partizan és Vojvodina előtt. A Spartacus 25 ponttal a 7., a Bácska 11 ponttal a 15. a tabellán. A szerdai, hétközi fordulóban a Spartacus a surdulicai Radnikot fogadja, a Bácska az ivanjicai Javorhoz látogat, a Vojvodina pedig a rangadón a Partizant fogadja.
labdarúgás
foci
Szerbia
Spartacus
Crvena zvezda
szuperliga

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.