Ugrás a tartalomra

A csapat stadionja mellett zuhant le a Leicester-tulajdonos helikoptere

2018.10.28
00:50
2024.03.19
08:42
Forrás
rangado.24.hu
A tragédia a West Ham elleni mérkőzés után történt. Angol sajtóhírek szerint a Leicester tulajdonosa mellett a tragédiában életét vesztette a pilóta és a sportigazgató is.

A Leicester-tulajdonos jó ideje így hagyja el a hazai mérkőzések helyszínét, a helikopter ilyenkor berepül a pálya közepére és onnan viszi haza a maláj üzletembert. A legfrissebb információk alapján a helikopter felemelkedett a stadionból, nagyjából egészen 61 méteres magasságig, elkezdett forogni a levegőben majd a parkolóba csapódott.

A Leicester City egy mindössze négysoros közleményt adott ki, amiben azt írják, a klub minden segítséget megad  a rendőrségnek és a mentést végző szakembereknek a King Power Stadionnál történt szerencsétlenség miatt.

Későbbre részletes tájékoztatást ígértek.

Leicester
helikopter
lezuhant

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.