Ugrás a tartalomra

A csapatsportoké a főszerep a tokiói olimpia 14. versenynapján

2021.08.05
20:52
2021.08.05
21:49
Forrás
Pannon RTV
Pályára lép a szerb női kosárlabda és röplabda válogatott, valamint a döntőbe jutásért ugranak vízbe a szerb és a magyar vízilabdázók is.

A szerb női kosárlabdázók az Amerikai Egyesült Államok legjobbjaival mérkőznek meg a döntőbejutásért. Papíron az amerikaiak az erősebbek. Az USA csapata 1992-ben, a barcelonai olimpián kapott ki utoljára, azóta 53 győzelmet arattak az ötkarikás játékokon. A meccs 6:40-kor kezdődik.

A szerb női röplabdázók is az amerikaiakkal küzdenek meg, szintén az elődöntőben. A röplabdás lányok meggyőző játékkal, 3-0-ra ütötték ki az olasz csapatot, így magabiztosan várhatják a mérkőzést 6 órától.

A szerb férfi vízilabdázók Spanyolország ellen ugranak medencébe az elődöntőben. Szerbia csapata címvédőként egyértelműen a fináléba kerülésért játszik 12:50-től.

Jovana Preković szerb karatézó 5.49-kor lép tatamira.

Az elődöntőben szerepel a magyar férfi vízilabda-válogatott is. A magyar vízilabdázók Görögország legjobbjaival játszanak a döntőbejutásért 8:30-tól.

A magyar Muszukajev Iszmail birkózó a férfiak 65 kilogrammos mezőnyében lép szőnyegre 4:30 után.

Magyar szempontból érdekes lehet még a kajakosok küzdelme is, ugyanis a női és a férfi kajak négyes is versenyez 500 méteren.

A magyar öttusázók is folytatják küzdelmeiket, itt Gulyás Michellenek és Kovács Saroltának lehet szurkolni.

olimpia
Tokió

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.