Ugrás a tartalomra

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

2022.01.22
16:04
2022.01.22
16:33
Forrás
Pannon RTV
23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

A legjobb szabadkai edzőnek járó díjat Boris Arsić, a Spartacus Női Labdarúgó Klub vezetőedzője vehette át, de elismerést kapott Veselin Rakočević, a Spartacus Teniszklub edzője is. Stevan Bakić polgármester az esemény kapcsán kijelentette, Szabadkai mindig is a sport városa volt.

A fiatal sportolókkal folytatott munkásságáért Petar Kopunovićot, a Spartacus Női Vízilabda Klub vezetőjét tüntették ki. Országos szinten különdíjat kapott az egykori birkózó, Sreten Damjanović, aki jelenleg a magyarkanizsai Vajdasági Birkózóakadémia sportigazgatója is.

Ugyancsak különdíjban részesült Roksanda Atanasov, a szerb karateválogatott edzője. Az év legjobb szerbiai edzőjének járó címen ketten osztoztak, Dragan Jović, a taekwondo-válogatott, és Dejan Savić, a szerb vízilabda-válogatott vezetőedzője.

Dejan Savić, a szerb vízilabda-válogatott vezetőedzője: „Még egy motivációval több, természetesen, és biztosan, hogy úgy mondjam, az olimpiai ciklusban, amely majd most következik, mindent megteszek azért, hogy ugyanitt lehessek négy év múlva is.”

Szabadka
YuEco
Stevan Bakić
Pintér József

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.