Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/ Hamish Blair

Đoković 309. hete vezeti a férfi teniszezők világranglistáját

2021-02-22
09:36
Forrás
MTI, Szerbiai RTV
Az Australian Openen kilencedszer diadalmaskodó Novak Đoković magabiztosan őrzi előnyét a férfi teniszezők világranglistájának élén.

A harmadik és negyedik helyen azonban csere történt: a Melbourne-ben döntős orosz Danyiil Medvegyev megelőzte az osztrák Dominic Thiemet. A második hely továbbra is a 20-szoros Grand Slam-győztes spanyol Rafael Nadalé. A legjobb magyar, a Melbourne-ben harmadik körig jutott Fucsovics Márton az 58., a szerb teniszezők közül Dušan Lajović a 27., Filip Krajinović a 30., Miomir Kecmanović a 41., míg Györe László az 59. helyen áll.

A top 100-ban Aszlan Karacev produkálta a legnagyobb ugrást, de ez nem is csoda, miután a selejtezőből indulva hatalmas meglepetésre az elődöntőig jutott Ausztráliában, és csak a végső győztes Đoković állította meg. A 27 éves orosz a 114.-ről a 42. helyre jött fel.  

tenisz
ATP-világranglista
Novak Đoković
Danyiil Medvegyev
Dominic Thiem
Rafael Nadal
Roger Federer
Dušan Lajović
Filip Krajinović
Miomir Kecmanović
Györe László

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.