Ugrás a tartalomra

Đoković 309. hete vezeti a férfi teniszezők világranglistáját

2021.02.22
09:36
Forrás
MTI, Szerbiai RTV
Az Australian Openen kilencedszer diadalmaskodó Novak Đoković magabiztosan őrzi előnyét a férfi teniszezők világranglistájának élén.

A harmadik és negyedik helyen azonban csere történt: a Melbourne-ben döntős orosz Danyiil Medvegyev megelőzte az osztrák Dominic Thiemet. A második hely továbbra is a 20-szoros Grand Slam-győztes spanyol Rafael Nadalé. A legjobb magyar, a Melbourne-ben harmadik körig jutott Fucsovics Márton az 58., a szerb teniszezők közül Dušan Lajović a 27., Filip Krajinović a 30., Miomir Kecmanović a 41., míg Györe László az 59. helyen áll.

A top 100-ban Aszlan Karacev produkálta a legnagyobb ugrást, de ez nem is csoda, miután a selejtezőből indulva hatalmas meglepetésre az elődöntőig jutott Ausztráliában, és csak a végső győztes Đoković állította meg. A 27 éves orosz a 114.-ről a 42. helyre jött fel.  

tenisz
ATP-világranglista
Novak Đoković
Danyiil Medvegyev
Dominic Thiem
Rafael Nadal
Roger Federer
Dušan Lajović
Filip Krajinović
Miomir Kecmanović
Györe László

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.