Ugrás a tartalomra

Đoković döntős Tel-Avivban

2022.10.01
20:49
2022.10.01
21:06
Forrás
Tanjug
Novak Đoković bejutott a tel-avivi keménypályás férfi tenisztorna döntőjébe, miután 6:1, 7:6-ra legyőzte az orosz Roman Szafjullint.

Đoković remekül játszott az első szettben, az orosz a másodikban komolyabb ellenállást tanúsított ugyan, de a tie-breakben végül veszített. A szerb teniszező ellenfele a döntőben a horvát Marin Čilić és a francia Constant Lestienne párharc győztese lesz.

A következő megmérettetésen egyébként, a kazahsztáni Asztanában megszervezett tenisztornán Novak Đoković elsőként a chilei Christian Garín ellen lép pályára . A szerb teniszezőnek a negyeddöntőben a potenciális riválisa Jannik Sinner lehet, míg az elődöntőben Danyiil Medvegyev, a fináléban pedig Carlos Alcaraz.

Novak Đoković
tenisz

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.