Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Alastair Gran

Đoković-Federer rangadó a továbbjutásért

2019-11-14
19:14
Forrás
Pannon RTV
Az elődöntőbe jutásért játszik ma este 9 órakor Novak Đoković és Roger Federer a Londonban zajló tenisz világbajnokságon.

A szerb és a svájci játékos eddig egyaránt egy győzelmet és egy vereséget tudhat maga mögött a csoportban, ahonnan az osztrák Dominic Thiem mellett már csak egyiküknek van lehetősége továbbjutni a legjobb négy közé. Đoković és Federer 49. alkalommal találkoznak, a szerb teniszező 26:22 arányban vezet összesítettben. Đoković számára extra motiváció lehet, hogy amennyiben nyer, és továbbjut, akkor még marad esélye arra, hogy a világranglistán megelőzze a spanyol Rafael Nadalt és a tabella élén zárja az évet.

Novak Đoković
Roger Federer
tenisz

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.