Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/John Walton

Đoković magabiztos győzelme Londonban

2022.06.23
06:45
Forrás
Pannon RTV
A szerb teniszező bizonyította, hogy készen áll a wimbledoni tenisztornára.

Novak Đoković magabiztos játékkal 2:0-ra győzött a kanadai Félix Auger-Aliassime ellen a Giorgio Armani Tennis Classic bemutató tornán, amelyet a londoni Hurlingham Tenisz Klubban rendeztek. A szerb teniszezőnek ez volt az első mérkőzése a Roland Garros negyeddöntőjében elszenvedett veresége után. Igaz a mérkőzésnek nem volt tétje, de Đoković esélyeshez méltóan játszott, ellenfelének mindössze 3 gamet engedett át (6:2, 6:1). Novak ezzel is bizonyította, hogy készen áll a hétfőn kezdődő wimbledoni tenisztornára, ahol címvédőként lép majd pályára.

Novak Đoković
tenisz

Most

17:14, Frissítve: 17:28

Hőség, vízpart, leégés

Az év eddigi legmelegebb időszaka elé nézünk térségünkben. Sokan a vízpartokon keresnek menedéket a kánikulában. Itt könnyebb elviselni a rekkenő hőséget, de több dologra is oda kell figyelnünk az egészségünk érdekében.
16:50, Frissítve: 17:02

Hiány helyett többlet

Vajdaság 2021-es költségvetésének a végrehajtásáról szóló jelentés volt a Tartományi Képviselőház ülésének a középpontjában. Az állami számvevőszék negyedik alkalommal adott pozitív véleményt a vajdasági büdzsé kiadásairól.
15:21, Frissítve: 16:37

Szépül a Róka tanya - épül a Róka Fest

Végéhez ért az Etnolife Egyesület alkotótábora, ahol több mint 30 fiatal építette és szépítette a noszai Róka Tanya udvarát. A tábor A fiatalok követik a hagyományokat elnevezésű határon átívelő IPA Projekt része.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.