Ugrás a tartalomra

Đoković múzeum nyílhat Belgrádban

2019.07.31
14:33
2020.02.29
08:54
Forrás
Szerbiai RTV
Novak Đoković múzeum nyílhat jövőre Belgrádban - nyilatkozta ma a Szerbiai RTV-nek Srđan Đoković, a szerb klasszis édesapja.

A világ legjobb teniszezőjeként számontartott Novak Đoković nemrégiben nyerte meg minden idők legnagyobb wimbledoni döntőjét. A szerb játékos pályafutása ötödik, a svájci ellenfele Roger Federer pedig a kilencedik wimbledoni győzelmére hajtott. A múzeum egyébként a tervek szerint a város központjában kap majd helyet.

Srđan Đoković, Novak Đoković édesapja: „Londonban, a Wimbledonon fantasztikus volt. Ismét megmutatta milyen sziklaerős mentálisan, hogy a lehető legkeményebb, nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is. Egyszerűen az ő hihetetlen mentális erejének köszönhetően nyerte meg azt a nagyon nehéz meccset. Nagyon nagy az érdeklődés a múzeum iránt a szerbiaiak és a külföldiek részéről is, különösen kínai részről. Ő Kínában elképesztően népszerű.”

Novak Đoković
Belgrád
múzeum

Most

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.